tiistai 23. toukokuuta 2017

Pennut 5.5 viikkoa uusia kuvia


Tänään vihdoin menneen viikon kiireiden jälkeen pääsin ottamaan uusia kuvia meidän vauhkikkaista menijöistä. Pennut kasvavat hyvin ja ruoka maistuu. Ilmatkin on nyt suosineet meitä ja pennut saavat olla ulkona aamusta iltaan. Välillä nukutaan monen tunnin unet ja sitten taas menoksi. Kuvaaminen ei ole kovin helppoa, mutta jotain sain sentään otettua. 


Tyttöpennut he ovat jo kaikki valikoituneet omiin koteihin ja kolme pojista. Kolmen kohdalla vielä odotan ja katson mikä pentu on sopiva kenenkin perheeseen. Pentujen pannat näkyvät kuvissa huonosti, mutta yläkuvassa alhaalla on sininen tyttö. 


Tulin kuvaamaan pentuja niin, että he olivat vasta syöneet ja uni maittoi. Tulivat silti ulos tarhasta ja vauhtia riitti. Nyt ovat jälleen unten mailla. Viikonloppuna saadaan mahdollisesti pentujen ison omistaja Eeva auttamaan pentujen yksilökuvissa. Nyt tämä on aika arvailua.


Aika pentujen kanssa on mennyt niin nopeasti. Ajatella to-pe he ovat jo kuusi viikkoa. Pennut nukkuvat jo yöt hyvin ja aamulla ovat vielä jopa unessa kun tulen alakertaan. Ehdin jopa juoda aamukahvin ennen kuin pitää antaa aamuruoka ja sitten mennäänkin jo ulos touhuamaan.

 Yläkuvassa on tyttöjä. Alakuvassa taitaa olla vihreä tai mustanauhainen tyttö.


Yläkuvissa on punainen tyttö ja hän matkustaa uuteen kotiinsa Kuopioon. Alempi kuva on keltainen tyttö. Tunnistan hänet valkoisista käpälistä.


Alempi kuva - punainen tyttö. Ylhäällä sitten sekalainen sakki.


Alemmassa kuvassa on pentujen valtakunta. Lakanat toimii suojana tuulta ja aurinkoa vastaan. Lisäksi tarhassa on katto jos alkaa sataa. Toki jo kunnon sade, niin pois tarhasta koska nurmikolta valuu vettä. 
Mukavaa tiistaita kaikille - Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti