perjantai 26. toukokuuta 2017

Pennut aamutouhuissa


Aamulla sain otettua pennuista muutamia kännykkäkuvia. Järkkärin muistikortti ei ollut kotona, joten näillä mennään. Kello oli n. kuusi aamulla ja pienet söivät aamuruuan ulkona. Aamulla on aika viileää n. 10 astetta, mutta pennuilla on paksut turkit ja lämpöiset alustat tarhassa. Pennut todella nauttivat raikkaasta ulkoilmasta.


Pennut ovat olleen tosi helppoja pentuja. Yöt on aivan hiljaisia ihan siihen asti kun tulen alakertaan. Päästän pennut aina heti hädälle ulos ja touhuamaan puutarhassa. Sitten kun pennut vähän rauhoittuvat menen ulkotarhaan ja kutsun kaikki pennut sinne syömään. Yhtään pentua ei tarvitse erikseen nostaa ja kantaa tarhaan vaan tulevat kun kutsutaan. 


Vähän alkaa olemaan haikeaa kun ajattelee, että pian suurinosa pennuista kotiutuu vähän yli viikon kuluttua. Sitten kolme poikaa viikko muiden jälkeen. 


Minä siinä vain istun ja katselen...en pysty sanomaan mikä pennuista. Tyttö pentu kuitenkin.


Eilen leikattiin pentujen kynsiä kuudelta pennulta ja tänään sitten loput kuusi. Kaikesta täytyy pitää kirjaa, että kaikki tulee leikattua. Sama loishäätöjen kanssa tarkka kirjanpito. Tyttöpennuista useampi on niin samannäköinen, että ihan heti ei tyttöjä erota ellei olisi pantoja. 


Voi söpöys. Kuvasin muuten 30 sec videon, mutta en saa sitä purettua kännykästä, joten sitä en voi julkaista. Kuvaan seuraavaksi videon kameralla ja sen pystyn lataamaan blogiin.
Mukavaa perjantaita kaikille ja aurinkoa - Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti