perjantai 31. elokuuta 2018

Pentupäiväkirja päivä 4


Pennut ovat tänään neljän päivän ikiäisiä. Kaikki 13 pikkuista voivat hyvin. Pennut syövät ja nukkuvat ja Maggie hoitaa hellästi pentuja. Ei meinaa itse malttaa edes nukkua, mutta rentoutuu kun minä olen lähellä.


Pennut ovat hyvin terhakoita ja energisia kaikki. Toivotaan, että näin myös pysyisi ja vastoinkäymisiä ei tulisi. Vatsat ovat kunnossa ja maitoa saavat riittävästi. Maitoa annetaan myös vähän pullosta. Maggie syö hyvin ja tykkää myös lenkkeillä raikkaassa ilmassa lyhyitä lenkkejä. Lenkit virkistävät emon mieltä pentujen hoidon keskellä.


Nämä kuvat on vähän sekaisin vain pentuja laatikollinen. Yritän seuraavaan blokkaukseen laittaa värit niin, että mitkä pennut ovat tyttöjä ja mitkä poikia. Nyt he näyttävät lähes samalta kaikki.


Kuvaaminen ei ollut ihan helppoa sillä pikku-nenut ja päät liikkuvat joka suuntaan.

Toki osataan sitä myös ottaa ihan iisisti. Tyttönen tämän violetti-nauhainen. Toki on myös poika violetilla nauhalla. Painot otetaan vasta kun ovat viikon. Ihan sen vuoksi, että kasvu on ollut tasaista ja vatsat pennuilla pullukat. Huomenna tai lisää pentusten elämästä kuvien kera. Mukavaa päivää kaikille teille jotka pentujen elämää meidän kanssa tahdotte seurata  - Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti