perjantai 7. syyskuuta 2018

Pennut 10 päivän ikäisiä


Tässä vähän eilen ottamiani kuvia pentusista. Pennut ovat kasvaneet niin hurjasti sitten syntymän. On hauska huomata kaikissa pennuissa ihan omanlaiset luonteet jo nyt ihan pieninä. Toki tulevat viikot näyttävät paremmin millaisia pentuset ovat. Maggie pitää pennut tosi puhtaina ja kärsivällisesti hoitaa pentuja.


Tässä kuvassa vasemmalta toinen on tyttö, poika, tyttö, poika ja poika. Kuvaaminen ei ole helppoa sillä nämä menevät jo vauhdilla joka suuntaan. Pieniä askeleita on jo näkynyt pari päivää.


Ainahan pentueessa on se yksi ahmatti ainakin. Poikapentu on keltainen. Koska maitoa ei nähtävästi ollut riittävästi käydään kysymässä emolta jos lisää vielä saisi. Tai sitten muuten vain naamapesulla.Vähän lähikuvaa pennuista. Nauhattomat on molemmat tyttöjä. Heidän erottaa rinnassa olevasta valkoisesta merkistä. Toisella on toisella ei.


Toivon kovasti, että syksy olisi leuto ja vähäsateinen. Pennut kun kasvavat pari viikkoa pääsevät he jo ulkoilemaan ja silloin toivoisi, että ilmat olisi hyvät. 
Mukavaa viikonvaihdetta kaikille - Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti