maanantai 10. syyskuuta 2018

Pennut pian kaksi viikkoa


Pian pennut täyttävät kaksi viikkoa. Tarkemmin keskiviikkona. Silloin on myös aika ensimmäisen loishäädön sekä pennuille, että Maggielle. Pennut ovat jo aika vauhdikkaita menijöitä. Pienet tassut opettelevat ensimmäisiä askeleita. Silmät ovat kaikilla jo raolla. Päivä päivältä vähän enemmän. 


Pentujen elämä on vielä vain syömistä nukkumista. Vähän jo myös istuvat ja tassuttelevat. Ruuan jälkeen maistuu aina uni. Pentujen kehä siivotaan jokaisen ruokailun jälkeen. Silloin pennut menevät kahteen laatikkoon odottamaan, että koti saadaan puhtaaksi ja lakanat vaihdettua. 


Maggiellä tulee nyt hyvin maitoa, mutta silti pennuille ei kaikille annetaan lisäksi korvikemaitoa. Mikä pennuille maistuu hyvin. Alusta asti pennut tottuivat myös pulloon. Kaikki pennut imevät hyvin ja ovat terhakoita. Pennut nukkuvat hyvin ruokailujen välissä. 


Näin pennut nukkuvat lähes kaikki samassa nurkassa. Sitten on toinen porukka toisessa kulmassa. Pidämme edelleen toisella puolella lämpölamppua. Pennut selvästi edelleen pitävät lampun tuomasta lämmöstä. Massut täynnä ja uni maittaa. Hän on vihreänauhainen poika.


Poika sinisellä nauhalla.


Tähän lopuksi poika punaisella nauhalla. Pennut kun alkavat enemmän olemaan hereillä helpottuu myös kuvaaminen. Ruoka-aikaan vauhti on sellainen, että ei kamera pysy perässä.


Yritin saada tähän kuvatun videon, mutta se taisi olla liian suuri eikä latautunut. Pitää seuraavaksi tehdä lyhyempi video jos sen saisi sitten ladattua.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille - Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti