tiistai 4. syyskuuta 2018

Pennut yhden viikonPennut ovat osa heistä tänään yhden viikon ja osa heistä huomenna. Kaikki pennut ovat tuplanneet syntymäpainon ja koon. Pennut ovat virkeitä ja ruokintojen välissä pentulaatikossa kuuluu vain tyytyväinen tuhina. Pennut nukkuvat jopa neljän tunnin unia kerralla. Tällä välin myös minä lepään ja teen muita hommia.


Tässä kuvassa on pennuista 11. Kaksi muuta jäivät kuvan ulkopuolelle. Pennut nauttivat edelleen lämpölampun antamasta lämmöstä. Pennuilla on runsaasti tilaa liikkua myös sivuun lämmitettävältä alueelta. Olen vielä vähän rajannut pentukehikkoa, että eivät eksyisi niin kauas toisistaan. Maggie hoitaa hyvin pentuja. Maggie myös lepäilee silloin kun pennut nukkuvat.


Pentulaatikko pidetään puhtaana ja jotta se kunnolla onnistuisi niin pennut tulevat olohuoneen puolelle syömään. Kuvasta näkee hyvin miten he ovat viikossa kasvaneet ja vahvistuneet.


Kesää tulee pian ikävä niinpä tähän lopuksi pari kesällä ottamaani kuvaa puutarhan päivänlinjoista. Toki on meillä useampaa lajia, mutta nämä kaksi on minun suosikkeja.


Mukavaa päivää kaikille blogin ja pentujen elämää seuraaville - Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti