sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Pentupäiväkirja pennut 6 vrk


Pentujen ihana isä C.I.B NORD NO DK SE CH SEVCH KBHV-15 Sandiana's Perfect hienosti rodun paras Ruotsin näyttelyssä Backamo, Ljungkile. Paljon onnea Ingela - Many congratulations Loke and Ingela.


Huomio, että valitsemalla kuvan hiirellä tulee kuvat suurina. Tässä kuvassa on vasemmalla ja oikealla kaksi pojista. Tyttöjä on keskellä. Pennut ja emo voivat hyvin. Pian he täyttävät yhden viikon.


Nyt en ole varma on tässä sininen tyttö tai onko sittenkin sininen poika. Pentujen lämpölampun punainen valo vaikuttaa kuvien sävyyn. Erottaisin pentujen väristä muuten.


Punanauhainen on tyttö. Ainoastaan yksi punainen nauha on pennuilla.
Kaikilla pennuilla on jo omat tavat ja ovat omia persooniaan. Tämän huomaa kun pentuja joudutaan käsittelemään ruokailun yhteydessä. Ihan kaikille ei tarvitse antaa lisämaitoa. Annetaan vaihdellen.
Pääasia, että massut on täynnä ja pennut tyytyväisiä.


Jaahas, vaikeaksi menee. Tyttö mustapanta on edessä ja liila tyttö vieressä oikealla. Tunnistan pennut väristä.


Pennuilla on nämä kaksi matalaa laatikkoa pentuaitauksessa. He ovat vielä niin pieniä, että eksyvät liikaa isossa aitauksessa. Ensin oli vain yksi laatikko, mutta se kävi jo pieneksi. Kuvassa vihreänauhainen on tyttö, sekä punainen.


Keltainen poika. Pää nousi samalla hetkellä kun otin kuvaa. Kameran asetukset oli liikkumattomille kohteille. Täytyy säätää asetukset kamerasta. Pennut liikkuvat melkein jatkuvasti. Toki ihan sikeessä unessa eivät. Maggie voi hyvin ja pitää pennut puhtaana. Ruoka maistuu hyvin. Aluksi Maggie reagoi jokaiseen pieneen pentujen ääneen, mutta nyt jo rauhoittunut ja tietää milloin pennuilla on nälkä ja milloin nukkuvat.
Mukavaa sunnuntaita kaikille täällä pentuaitauksen laidalta - Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti