tiistai 2. lokakuuta 2018

Paljon uusia kuvia


Paljon uusia kuvia mitkä otin tänään. Nyt tulee vähämmän tekstiä, mutta sitä enemmän kuvia. Kuvia otin paljon ja sitten niistä valikoin kuvia sieltä täältä. Ehdimme pentujen kanssa ulkoilla sopivan pitkään ennenkuin meillä alkoi sataa. Muistathan napsauttaa kuvaa, niin pääsee selaamaan ne kerralla.

Olen nyt opettanut pennuille, että ensin ruoka ja sitten lähdetään ulos. Toki säiden mukaan. Turkit alkaa kaikilla pennuilla paksuuntumaan vauhdilla. Pennut pysyvät vielä visusti terassialueella, mutta pikkaisen pidemmälle jo osa uskaltaa. Ensiviikolla onkin sitten jo ihan eritilanne ja sitä seuraavalla. Pennut ovat kuitenkin vasta vajaa viisi viikkoa. Eli vielä kovin pieniä ja kaikki on uutta ja ihmeellistä.


Olen itse tämän viikon töissä ja näin kuvat painottuu iltapäivän puolelle. Onhan nämä ulkona otetut kuvat paljon mukavampia kuin sisällä otetut.


Ulkoilun jälkeen uni maittaa. Nyt on ihan hiljaista.
En näistä kuvista kauheasti pysty erottamaan pentuja ellen näe pantaa.Tässä yläkuvassa on musta tyttö ja on sitä mieltä, että "älä mulle ala"


Pennuilla on välillä keskenään jo pieniä nahinoita. Väliin menen jos toinen kovasti puree tai vetää hännästä.


Vihreä pantainen tyttö yläkuvassa.


Taitaa olla musta poika..


Keltainen poika ja joku tytöistä...


Musta poika


Pentujen kanssa ihan parhaat jalkineet on saappaat. Muutuin pennuille kovin tylsäksi kun villasukat sujahti saappaisiin piiloon. 


No jos ei saappaista saa otetta niin sitten housun lahkeista.
Ensiviikon perjantaina pennut saavat sirut ja eläinlääkärin tarkastuksen. Kamera matkaa mukana. On oikein hauskaa sovittaa pennut klinikalle. Siinä auttaa suuri kevythäkki ja kaksi autoa kuljetukseen. 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille - Tina ja pennut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti